Verblijf workshops

Chez popol

Chez Popol is het grote huis, geschikt voor maximaal 10 personen. Zeer karakteristiek en ruimtelijk ingericht. Met twee douches, twee wc’s, volledig ingerichte keuken, grote living, drie slaapkamers en 1 vide, drie houtkachels en centrale verwarming op hout gestookt.

Le Grenier

De zolder van het woonhuis is ingericht tot ruim, zelfstandig appartement. Met douche, wc, klein keukenblok en mooie eigen ingang met openslaande deuren.

TinTin

De voormalige varkensstal aan het woonhuis vast is omgetoverd tot een zeer smaakvolle zelfstandige gite. Met eigen douche, keukenblok, kleine living en 1 slaapkamer voor twee volwassenen en evt 1 max 2 kinderen.

Les Fleures

De voormalige varkensstal aan het grote huis Popol is omgetoverd tot een zeer smaakvolle, zelfstandige gite. Met eigen douche, keukenblok, kleine living en 1 slaapkamer voor twee volwassenen en evt 1 max 2 kinderen.

Four au pain

Het prachtige zelfstandige huisje, met zeer veel karakter , waar vroeger het brood voor het dorp in werd gebakken is verbouwd tot een mooi en licht huisje, met 1 slaapkamer en een losse living met keukenblok, compost toilet en douche.

le 10

Ons buurhuis, een zeer karakteristiek boerderijtje is via ons te huur. Het heeft twee slaapkamers, een mooie oude keuken, woonkamer, douche, toilet en een oude deel. De grote open zolder is geschikt voor workshops, creatieve ruimte.